Aloys Mattijssen

Aloys Mattijssen
die bekend is van diverse publicaties, o.a. van zijn lezersrubriek in het maandblad Technische- en Kwantitatieve analyse, van diverse seminars en zijn bekende cursus (day)trading is de stuwende kracht achter Money2work. Hij heeft meer dan 25 jaren ervaring in de handel van derivaten en aandelen en stond in zijn actieve periode als beurslid geregistreerd bij DSI als “senior trader”. Door vragen uit de markt van niet professionele beleggers en traders is het idee geboren om de opgedane kennis en ervaring ter beschikking te stellen aan derden. Er blijkt een grote behoefte te bestaan aan ondersteuning bij het traden in financiële producten omdat deze handel zeer professioneel, competitief en vele malen gecompliceerder is dan veelal wordt gedacht. Voor de meeste niet professionele traders is het vaak onmogelijk om de achterstand in ervaring in te lopen met als gevolg dat regelmatige verliezen elkaar opvolgen.De benadering door professionele traders van de markt verschilt duidelijk met die van de meeste niet professionele traders.