Nieuw Wallstreet Pro versie 5 inclusief koersdata alle beurzen en instrumenten € 49,- per maand

Nederlands talig Technische Analyse Portefeuile beheer Aandelen- en Optiemonitor Ingebouwde systemen en koersbewaking

Wall Street Pro 5 is het ultieme softwarepakket voor beleggers en traders. Wall Street Professional biedt u geavanceerde beleggingstools die eenvoudig zijn in het gebruik! Een click met de muis is voldoende om te dagelijks te profiteren van dit beursinformatiesysteem. Wall Street Professional is weliswaar eenvoudig te bedienen, maar de mogelijkheden zijn bijna oneindig! Vele professionele technisch analisten vertrouwen dagelijks op de uitgebreide mogelijkheden. Koersdata wordt geleverd door Lenz & Partner  (streaming) en is inbegrepen in de prijs.

Eenvoudig multi-PC gebruik en inclusief Option Street en TA Reporter! Deze twee add-ons zijn inbegrepen in de prijs (normaal € 395,- per add-on).

In onderstaande video demonstreert Gerrit Bosboom Wallstreet Pro

Mogelijkheden Wallstreet Pro versie 5

Technische Analyse

Door de snelle grafische (MDI) interface kunt u tientallen grafieken, indicatoren en tekenobjecten razendsnel op uw scherm brengen. Natuurlijk ontbreken de laatste technieken op het gebied van de technische analyse, zoals bijv. parameter-optimalisatie en trading simulatie niet.
De indeling van het scherm kunt u helemaal zelf bepalen en opslaan per fonds. Alle indicatoren worden realtime bewaakt op aan- en verkoopsignalen en bij een doorbraak kunt u middels geluidssignalen of zelfs SMS berichten op de hoogte worden gebracht. Maar Wall Street Professional is meer dan technische analyse alleen.

Lees verder

Tradingsystemen

Tradingsystemen
Een nieuwe en unieke Wall Street Professional feature is het ontwerpen van eigen tradingsystemen en indicatoren d.m.v. Excel formules. Deze systemen en indicatoren kunt u tevens onderzoeken en backtesten voordat u met echt geld gaat beleggen.
Verder zorgt Keyword in samenwerking met top analisten voortdurend voor nieuwe indicatoren en tradingsystemen. Deze kunt u direct downloaden via het Internet. Zo maakt u gebruik van de kennis en ervaring van analisten om uw beleggingsresultaten te verbeteren.

Nieuw: TA-script developer

In de nieuwe versie 5.0 van Wall Street Professional is nu ook de complete TA-script developer opgenomen. Met deze uitgebreide programmeertaal zijn snel  handelssystemen te ontwikkelen, te backtesten en te optimaliseren. Nu ook met Multi Timeframe en Multi Fonds functies!  Klik hier voor een demonstratie, hoe u TA-script  indicatoren kan toevoegen in Wall Street.

Limit-overschrijding

 Alle voor u belangrijke koersinformatie wordt on-line weergegeven in uw eigen koersmonitoren. Ook als het gaat om optiekoersen en diverse optieberekeningen dan zijn deze via het geavanceerde optie-overzicht te zien. Wall Street Professional waarschuwt u onmiddellijk wanneer uw koerslimieten worden overschreden. 

Het is mogelijk limietdoorbraken als Sms bericht, naar uw GSM telefoon te versturen. Er zijn voor een aantal providers (waar onder Gmail), voorbeelden in het handboek opgenomen.

 

RSS nieuws

Alle mogelijke RSS internet nieuwsbronnen kunt u in Wall Street gratis inlezen.

Portefeuillebeheer

Wall Street Professional beschikt over zeer krachtig portefeuillebeheer. Op ieder moment beschikt u over een actuele stand van uw portefeuille en het behaalde rendement. Het jaaroverzicht biedt u alle informatie om snel uw belastingformulier in te vullen. Net als alle andere overzichten kunt u de lay-out en kolommen zelf instellen.

Lees verder

Service

Forest Bergen verleent de service op de Wallstreet produkten.

Zij doen dat per telefoon of naargelang nodig via Teamviewer.
Telefoon: 072-5821250
Email: louis@forestbergen.com

Hoe wordt Wallstreet geleverd?

U krijgt na bestelling een een email met daarin uw inloggegevens en de download link voor Wallstreet versie 5 en de datafeed Taipan.
Vergezeld van aanvullende installatie-informatie, link naar het handboek voor Taipan Realtime, tips enz.
Heeft u hulp nodig bij het installeren? U kunt ons direct bellen en wij helpen u graag, (indien nodig) online met Teamviewer.

Koersdata van Lenz+Partner

Data leverancier

Wallstreet versie 5 (voor Taipan), krijgt zijn koersdata van Lenz+Partner.
Lenz+Partner is een onderdeel van een grote datavender de “vwd groep”.
U sluit een “basis” contract af via het bestelformulier, en heeft standaard de beschikking over de (15 minuten vertraagde) koersdata die beschikbaar is op alle Exchanges.
De Euronext Indices zijn realtime,

U kunt het abonnement desgewenst uitbreiden door een of meerdere beurzen realtime te willen ontvangen.

Daarnaast kunt u via DDE, zelf koppelingen maken met de Datafeed uit Taipan.
Neem contact op met onze afdeling verkoop (072-5821250) voor een goed advies.

 Bestelformulier Wallstreet 

Veel gestelde vragen over de koersdata

Is er koersdata nodig?

Ja ieder technisch Analyse pakket heeft koersdata nodig. Koersdata die geschikt is voor Wallstreet wordt geleverd door  Lenz+Partner (via een interface met Taipan een Technisch Analyse platform).
Forest Bergen is de geautoriseerde leverancier en helpdesk voor Lenz+Partner en voor Wallstreet

Basis abonnement

Er is ten behoeve van Wallstreet Professionel Realtime- of vertraagde (15 minuten) data beschikbaar.
De indices (wereldwijd) worden standaard, in het basisabonnement aangeleverd.
De Euronext indices zijn realtime, de overige indices vertraagd, waarvan een groot deel (zoals de Dax, Dowjones, S&P 500) indicatief zijn het geen betekent dat zij nagenoeg hetzelfde zijn als de originele indices maar gratis.
Het is mogelijk tegen bij betaling de andere indices realtime te verkrijgen.

Is een End of Day data-abonnement nodig?

Nee dat is niet nodig. Wallstreet Professional 5.0 gebruikt Taipain (een dataproduct van Lenz+Partner) om de koersen in te lezen.
Taipan is een zelfstandig opererende Technische Analyse software en kan naast Wallstreet gebruikt worden.

De koersen zij (zowel in Taipan als in Wallstreet), bij het basis-abonnement vertraagd (ca. 15 minuten). De Euronext Indices zijn realtime.
Naast End of Day data, kan intraday data (vanaf 2002) worden gedownload

Wat kost de data?

Realtime data
U betaalt voor een Basisabonnement inclusief het gebruik van Wallstreet  € 49,-. per maand.
De betaling is jaarlijks.

Het basis-abonnement levert alle instrumenten van nagenoeg alle beurzen (15 minuten vertraagd).
In het basisabonnement zijn de Indices wereldwijd Realtime inbegrepen, waarvan de Euronext Indices realtime, de andere indices vertraagd.

Naast deze indices zijn ook indicatieve indices aanwezig, deze zijn nagenoeg het zelfde als de realtime koersen.
Vorbeelden zijn Nasdaq100, S&P 500, Dowjones Industrial, Dax etc.
Aanvullend beurzen of instrumenten kunnen met een geringe bijbetaling ook realtime worden verkregen.

Bijvoorbeeld.

  • Euronext aandelen level 2 (20 niveaus diep) € 19,- per maand
  • Euronext Opties € 19,- per maand

Zie de bestellijst voor meer details

Informatie en bestellen

Add-ons voor Wallstreet Professional (allen gratis!)

  • TA Reporter

    TA Reporter Professional is een expertsysteem voor technische analyse. Kennis van ervaren technisch analisten is in deze optionele module van Wall Street Professional verwerkt om fondsen een rapportcijfer te geven op basis van een technische analyse radarscan. Hierbij wordt mede rekening gehouden met automatisch berekende steun- en weerstandsniveaus. U kunt met deze software met één […]Lees verder »
  • Option Street Professional

    Option Street Professional biedt de actieve optietrader het onmisbare gereedschap om in de huidige volatiele markten geld te verdienen met opties. Automatisch selecteren van de beste optiestrategie, marginberekening, volatility analyse, optiemonitor, optiecalculator en nog meer maken Option Street Professional een zeer volledig optieprogramma. Geïntegreerd in Wall Street Professional als optionele module geeft Option Street alles […]Lees verder »
© 2021 Forest Bergen
Terug