Cursus daytraden met het M2W-TSSysteem


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 19 december 2018 tot en met 17 december 2031. De eerstvolgende keer is op 15 juni 2022 13:30

  • Locatie: Forest Bergen
  • Categorieën: ,
  • Toekomstige data:

Even voorstellen
Mijn naam is Aloys Mattijssen, ik heb mijn M2W-TSSystem vernieuwd, het is nu nog eenvoudiger voor de minder gevorderde trader, succesvol te traden.
In deze cursus leer ik u te traden & Scalpen op de Forex en de Dax.
Ik leer u hoe een trader te werk gaat en laat u zien waar de valkuilen zich bevinden, maar ook waar het succes ligt. Ik ga in op de finesses van het systeem traden met mijn M2W-TSSystem. Tijdens de cursus installeer ik dit succesvolle systeem op uw PC en leer ik u er mee omgaan.
De koersen zijn gratis en u krijgt van mij gratis updates van dit systeem wanneer di voor handen zijn. En u kunt mij altijd bellen en mailen en u wordt lid van het Whats-app forum waar ik dagelijks mijn trades uitleg en communiceer met de gebruikers.
Daarbij geef ik tips maar ook waarschuwingen. Ik laat u aan de hand van het door mij ontwikkelde systeem zien hoe ik mijn dagelijkse brood verdien.
Het nieuwe M2W-TSSsystem

Ik handel met een systeem wat door mij ontwikkeld is en door een extern bureau geprogrammeerd is. Het is een systeem dat ik gebruik bij mijn daghandel en het is nu ook beschikbaar voor derden. Met dit systeem doet men relatief weinig trades maar met een zeer hoge hit ratio; voordeel weinig risico en weinig kosten. Het systeem bevat een expertadvisor waarmee na het aangaan van de trade, automatisch een stoploss en winsttarget wordt ingelegd de trade wordt dus geheel automatisch voor u uit gehandeld!

Klik op de grafiek voor het volgen van  Video

Kosten

Deze cursus kost € 725,- (wij betalen de btw), inclusief het systeem en begeleiding.

Nadat u onderstaande formulier heeft ingevuld en heeft verzonden, krijgt u de mogelijkheid deze cursus te betalen via Ideal.

Datum

  • Start: