Cursus traden met het M2W-TSScalpersystem


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 januari 2018 tot en met 12 december 2018. De eerstvolgende keer is op 16 mei 2018 09:00

 • Categorieën:
 • Toekomstige data:

Inleiding
Ik organiseer een cursus systeemtraden  met het  M2W-TSScalpersystem. Dit is een door mij ontwikkeld handelssysteem dat inmiddels door een groot aantal oudcursisten gebruikt wordt en waarmee zij geld verdienen.

Het M2W-TSScalpersystem
Ik handel met een systeem wat door mij ontwikkeld is en door een externbureau geprogrammeerd is. Het M2W-TSScalpersysteem is een systeem dat ik gebruik bij mijn daghandel en nu ook beschikbaar is voor derden. Het  M2W-TSScalpersysteem heeft een zeer hoge hitratio; voordeel weinig risico en weinig kosten. Naast dit systeem heb ik een tweede systeem ontwikkeld waarmee men nog rustiger kan handelen. Dit wordt ook meegeleverd.

Een voorbeeld van een handelsdag

Metatrader 4
Dit systeem draait op het Metatrader4 platvorm, het is gratis evenals de koersdata. Wij installeren Metatrader 4 eveneens op uw computer of notebook (mag ook op beiden!). U krijgt direct een proefaccount.

Cursus en installatie van beide systemen
Het M2W-TSScalpersysteem wordt geleverd inclusief een cursus van 2 halvedagen. Het systeem is in eerste instantie ontwikkeld voor mijn eigen daghandel in de forex markt maar is ook toe te passen op andere producten zoals de DAX, S&P etc.

Prijs van de cursus
De prijs van de cursus inclusief de handelssystemen en installatie bedraagt € 877,- inclusief btw.

 Uitleg van het handelssysteem

Reactie van een cursist
Een cursist schreef ons dat hij erg blij is met het M2W-TSScalpersysteem.

Beste, Louis en Aloys,

Al een maand of drie gebruik ik het M2W-TSScalpingsysteem

Ik heb lang gezocht en veel dingen geprobeerd, maar met dit systeem kan ik zeer goed uit de voeten. Vooral na de laatste uitbreiding voor de aan en verkoop orders is het super naar mijn zin.

Bijna elke dag als ik tijd heb handel ik van 9-11 uur en dan zij er genoeg instappen momenten om een leuke winst te maken. Zelf doe  ik wat kleine trades van maximaal 6 punten op de Dax. En doe gemiddeld 4 a 5 trades per dag. In de avond werkt het ook uitstekend dan is mijn take profit 4 á 5 punten.

Kort om handelssysteem waar iedereen mee uit de voeten kan , en makkelijk mee te werken c.q. te handelen is.

Met vriendelijke groet, Henk N.

Henk heeft er overigens geen bezwaar tegen zijn ervaring met geinteresseerden te delen. Stuur ons een mailtje en wij sturen dit verzoek door naar de betreffende oudcursist.

Voor wie geschikt?

 • De trader zal altijd de toegevoegde waarde zijn in het bereiken van de gewenste resultaten en realiseert u zich dat de holy-grail niet bestaat en de markt altijd gelijk heeft.
 • Door de meegeleverde software voor het ingeven van een order in het metatrader4 handelsplatform is een strak money-management mogelijk.
 • De Metatrader 4 software alsmede de koersdata is gratis. U krijgt een demo-account waarmee u direct kunt werken. We zijn behulpzaam bij het openen van een professioneel account, minimum storting $ 1.000,-
 • Opzet van het systeem is om met een zo simpel mogelijke werkwijze continuïteit te bewerkstelligen in de trading activiteiten,
 • Zowel voor de “jonge generatie” als voor de “oudere generatie”.
 • De chart is van alle franje ontdaan en laat zich eenvoudig lezen.
 • De cursus bestaat uit twee ochtenden.
 • De eerste ochtend betreft installatie en uitleg van het systeem met daarna live trading en/of analyse van de ochtendsessie.
 • Tijdens de tweede ochtend worden al uw ervaringen en vragen besproken en wordt er gezamenlijk aan actieve live trading gedaan.
 • Mocht daarna nog behoefte bestaan aan verdere coaching dan is dat mogelijk.
 • voor meer info kijk op: www.money2work.com en klik op Systeembouw, Rendement/Risico en Filosofie.