In principe voor een ieder die geïnteresseerd is in opties en futures als beleggingsinstrument. Het accent van de cursus zal echter liggen op de praktische toepassing ervan en het gebruik hierbij van de computer. Daarbij veronderstellen wij dat deelnemers beschikken over enige basiskennis van – en ervaring met – het beleggen d.m.v. opties.

Met dit systeem doet men relatief weinig trades maar met een zeer hoge hit ratio; voordeel weinig risico en weinig kosten. Het systeem bevat een expertadvisor waarmee na het aangaan van de trade, automatisch een stoploss en winsttarget wordt ingelegd de trade wordt dus geheel automatisch voor u uitgehandeld!

Geachte trader, Of u nu een huidige MetaStock gebruiker bent of niet, u zult deze kans niet willen missen om een Expert te ontmoeten die uw vragen over technische analyse en trading kan beantwoorden. Hunter werkt op de afdeling MetaStock Business Development. Hij houdt toezicht op alle Metastockpartnerschappen in Azië/Pacific, Zuid-Amerika en Canada. Hunter heeft […]